Contacta’ns

Per posar-te en contacte amb nosaltres pots escriure’ns un correu electrònic a ampalloma@gmail.com.

Anuncis

14 pensaments sobre “Contacta’ns

 1. Sería interesant aprofitar la cua que es forma el día de la cabalgada desl reis,al palauet, per a informar a tot el mon del que van a fer amb el transport a la lloma del mas. Es podrien fer follets simples per a qué tot el mon comprenga i repartirlos per la filera. Aprofitem tambe per a replegar signatures.

 2. Com iniciativa de la classe de “Les Motos” (4anys), el col·le està participant en la promoció de Repsol Racing Tour, amb el següent video:
  http://apps.repsol.com/repsolracingtour/videos?id=39
  Podeu entrar a vore’l i votar per a aconseguir la visita dels pilots Marc Marquez i Dani Pedrosa al nostre centre. És important aconseguir el major recolçament possible per part de tots!!
  Gràcies per compartir la informació!

 3. Recientemente he visto en prensa que prácticamente todos los colegios de Bétera han hecho una visita al cuartel de la Otan a excepción d La Lloma del Mas. Como madre y miembro del AMPA me gustaría saber porque a los padres no se nos informó de esta posible visita y porque no se ha realizado.
  En ningún momento he recibido información sobre esta posible salida . Me gustaría saber cual ha sido la causa de no informar a los padres y la causa de no hacer la visita.
  Ruego aclaración.

  • Hola Mònica,
   Ens consta que si s’ha fet aquesta activitat, que anava adreçada als alumnes de sisè. En qualsevol cas, és l’escola qui organitza les eixides extra-escolars i és amb l’escola amb qui hauries de contactar.

   • Buenos dias.
    Me pondré en contacto con jefatura de estudios para que me comenten el tema, pero de todos modos he estado revisando el resumen de la sesión ordinaria del Consejo Escolar del Centro del día 10 de marzo de 2015 y he visto lo siguiente:
    “La presidenta informa que des de l’AMPA s’ha enviat una carta demanant informació sobre la visita realitzada des del centre a la base de l’OTAN, ja que des de l’associació considerem que ha estat irregular i no és una activitat pedagògica.”
    Me gustaría saber que entienden ustedes por “pedagogía” y por otro lado, la información de todas la actividades debería informarse a “todos los padres”, por supuesto a los socios del AMPA y eso no se ha echo en este caso y no se si en alguno más.
    Estemos los padres o no de acuerdo con la actividad, ustedes tienen la OBLIGACIÓN de informar a los padres, está dentro de las funciones del Ampa y del estatuto.
    Mónica Tejelo

   • A fi d’aclarir tots els temes en referència a l’activitat realitzada pels alumnes de sisè a la base militar de l’OTAN, situada a Bétera, des de l’AMPA volem aclarir el següent:

    1. L’AMPA no tenia constància prèvia d’aquesta activitat, assabentant-se de la mateixa al Consell Escolar.

    2. Entre les competències de l’AMPA no està la de divulgar les activitats extraescolars que organitza la direcció del Centre. En aquest sentit, l’AMPA és una ferramenta de col•laboració amb el centre i sempre ens mostrem oberts a tota la col•laboració que des de la directiva ens proposen.

    3. Després del coneixement al Consell Escolar de la visita a l’OTAN, en la següent reunió oberta (com totes) que va mantenir la Junta de l’AMPA es va estar comentant diverses consideracions que es van decidir plasmar i fer arribar al Consell Escolar en el següent document:

    https://ampallomadelmas.files.wordpress.com/2015/05/sobre-la-visita-a-la-base-de-lotan.pdf

    4. Volem ressaltar que en el present document el que diem és:
    a) Que pensem que la convocatòria d’aquesta activitat no s’ajusta a reglament.
    b) Que hi ha diferents sensibilitats entre les famílies sobre si la visita a una caserna militar és o no una activitat pedagògica. La junta va considerar que es tractava d’un tema que s’extralimitava de l’àmbit acadèmic i, per tant, va demanar a l’escola que per a futures ocasions el centre tinguera a bé fer una consulta a tots els pares i mares del centre.

    5. Finalment volem expressar que en cap moment hem efectuat cap desqualificació a l’estament militar. Reiterem que la nostra única intenció és fer arribar des de l’AMPA una reflexió al conjunt de la comunitat educativa del Col•legi Lloma del Mas i que es conega, debata i decidisca atenent al respecte que tots ens mereixem.

 4. Así lo haré, hablaré con jefatura. De todos modos yo me refería a la noticia que he visto hoy y que en ningún caso ponía la Lloma. Gracias por la prontitud en la contestación.

  • Jo personalment trobe que és un tema interesant, el fet de conèixer el funcionament de la base.
   M’agradaria que es donara la opció de poder fer visites. Així qui estiga interesat puga fer la visita. Al igual que hi ha diferents pensaments en el tema de la religió i cada familia tria la opció que li sembla millor.

   Begoña Sànchez

   • Hola Begoña, L’opció de fer la visita ja s’ha donat enguany als alumnes de sisè de la Lloma del Mas.

    Des de l’AMPA considerem que no hi ha consens entre les famílies dels alumnes del col•legi pel que fa a si la visita a una caserna militar és una activitat pedagògica o no i per tant hem demanat al centre que, abans de tornar a proposar una activitat d’aquest tipus, es faça una consulta prèvia a les famílies per tal de determinar si la visita a la Base de l’OTAN ha de ser o no una de les activitats extraescolars del col•legi Lloma del Mas.

 5. Hola soy Maribel la mama d adrian y xavi iniesta ..el divendres anire a ajudar un poc a la festa..a les 4 ..4.30 supose k podrem estar al cole.

 6. Hola no se segur si hem fet l’ingrcurse la cuota del ampa d’aquest curs..vosaltres podeu comprobar-ho porfa? Xavi i Adrià Iniesta Alcantud..gracies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s