Qui som

Som l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del CEIP Lloma del Mas de Bétera (Camp de Túria). En l’AMPA ens trobem pares i mares de l’escola agrupats per a la defensa dels interessos de tot allò que fa referència a l’educació dels nostres fills i filles i per a col·laborar en el funcionament del centre. És una porta oberta a la participació de les famílies en la vida de l’escola.

Qualsevol pare o mare de l’escola pot fer-se de l’AMPA voluntàriament a través del pagament d’una quota anual de 10 €, en el cas d’un infant i 15 € per més d’un fill matriculat. (A partir del curs 2018/2019 la quota serà de 15€ per un fill i 20€ per dos o més fills).

Som una entitat constituïda com associació sense ànim de lucre, inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat.

A hores d’ara formem la Junta Directiva:junta ampa 2017-2018

Les properes eleccions per a renovar la meitat de la junta de l’AMPA seran el curs 2018/2019 però com que hem tingut les baixes de María Suárez, Lucía Baudés i Almudena Martínez, hem decidit incorporar 4 suplents, ratificades a l’assemblea ordinària de socis, per tal de poder dur endavant totes les tasques pròpies de la Junta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s