Consell Escolar de Centre: Defensa el teu dret a participar, PARTICIPANT!

El Consell Escolar és la màxima autoritat del centre i al mateix temps un organisme de participació democràtica en la gestió i presa de decisions. Al Consell Escolar s´hi troben representats tots els estaments de la comunitat educativa (professors, alumnes, pares i mares, personal no docent), que escullen els seus representants en un procés electoral que se celebra cada dos anys. Enguany toca renovar una part del Consell Escolar de la Lloma del Mas en unes eleccions que tindran lloc el proper 27 de novembre de 2014.

Com ja sabeu, la nova llei d’ensenyament LOMQE limita la participació de les famílies, del Consell Escolar o del claustre. La participació depén de la voluntat del director o directora que es convertix en la figura amb capacitat d’aprovar, amb consens o sense, documentació fonamental com la PGA o el Pla de Convivència. En el cas de la Lloma del Mas, la nostra directora Mayte Gómez ha manifestat la seva intenció de treballar amb el Consell Escolar com es feia fins ara, i demana la participació de les famílies.

El Consell Escolar es reuneix poques vegades a l’any; aquest curs, les reunions fixades són els dies 21 d’octubre, 2 de desembre, 20 de gener, 10 de març, 21 d’abril, 5 de maig i 7 de juliol. Segur que no pots acudir a 7 reunions en tot un curs?

Encara estàs a temps de presentar-te a les eleccions al Consell Escolar.

Defensa el teu dret a participar, PARTICIPANT!

cartell curs eleccions consells escolars 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s